Skip to content

Informatieavond bij Buurtvereniging Schoor

29 maart 2023 | 15:00

Op 23 maart organiseerde Buurtvereniging Schoor een informatieavond in het Hof van Schoor. Er waren veel verschillende mensen aanwezig, jong en oud, nieuwe leden en mensen die al langer hun bijdrage leveren.

Buurtvereniging Schoor

Opening en gastsprekers
Voorzitter Piet Peters opende de avond terwijl iedereen genoot van koffie en gebak. De gastsprekers waren mensen uit de politiek van Nederweert, zoals wethouder Franssen, raadslid Van der Putten, wijkagent Philips en twee ambtenaren, Bijlmakers (verkeer) en Kurvers (veiligheid). In totaal waren er 35 mensen die met elkaar tot mooie en zinvolle gesprekken kwamen. Er kwamen wisselende vraagstellingen en interessante en respectvolle discussies aan bod. De gastsprekers vertelden over hun werk en iedereen luisterde vol aandacht.

Boodschap voor de gemeente
Het bestuur van Buurtvereniging Schoor heeft een boodschap naar de gemeente Nederweert: “Schoor moet op de kaart blijven.” Veel mensen vonden de avond geslaagd en een goed begin van het nieuwe bestuur.

Bedankt en volgend jaar weer
Het bestuur bedankt iedereen die er was, want samen kun je dingen bereiken. Volgend jaar is er weer een informatieavond om te kijken of er al resultaten zijn van wat er besproken is.

Nieuwe website
De vereniging heeft een nieuwe website: www.bvschoor.nl. Neem eens een kijkje en blijf op de hoogte van het nieuws vanuit Buurtvereniging Schoor.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie