Skip to content

Laatste kaarten voor de muzikale show van Con Amore in het Munttheater

Redactie
8 april 2023 | 14:00

Advertentie

Op zondagmiddag 16 april om 14.30 uur viert zangvereniging Con Amore haar 55-jarig jubileum groots en ‘Grenzeloos’ in het Munttheater in Weert. Een matineevoorstelling voor alle leeftijden.

Con Amore

Solistes Wendy van Dooren en Eline Heynen begeleiden het koor vocaal maar zingen ook uit hun eigen repertoire. Strijkorkest “Locatelli” uit Landgraaf als ook de Weerter percussiegroep “Free African Drums” werken mee aan dit muzikale spektakel. Verder neemt Rob van Heck achter de piano plaats, is Jan van Dooren de basgitarist en Hans Lambers de drummer. De dans wordt verzorgd door Myrthe Geerlings, Saar Kluskens, Yfke Gielen en Jente Bruijnaerts. Dit alles staat o.l.v. dirigente Sylvia Berghs met als presentator Will Knapen.

Neem een kijkje op de website en je vindt een beschrijving van al deze grote namen. Con Amore zingt 16 april klassiek en modern, delen uit musicals en luisterliedjes. Kortom voor een ieder wat wils. Het belooft een ontzettend gezellige voorstelling te worden. Bestel je kaarten voor maar € 12,50 via de website of bel 0495-513575.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie