Skip to content

Jan Brinkmans Opticien | Samen verder

20 april 2023 | 17:00

We kijken vooruit en blijven ons ontwikkelen om u de beste oogzorg te kunnen bieden. Een samenwerking met de Eyecare Groep is voor ons het logische gevolg.

Sinds 1966 kunt u al terecht bij onze optiek in Nederweert en als het aan ons ligt blijft dat nog heel lang zo. Door nieuwe ontwikkelingen op ooggebied kunnen wij u steeds betere zichtoplossingen bieden. Met verbeterde apparatuur en kennis weten we uw bril of contactlenzen nog meer persoonlijk op u af te stemmen. Nog meer comfort, scherper zicht en rust aan uw ogen. Of het nu gaat om een dagelijkse bril, een computerbril, leesbril of sportbril; wij adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden. Bij onze contactlensspecialisten kunt u terecht voor lenzen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden, zodat u ze met veel plezier zult dragen.

Ook op het gebied van oogzorg wordt de apparatuur steeds geavanceerder waardoor wij oogaandoeningen in een eerder stadium kunnen ontdekken. Bij veel oogziektes is vroege constatering belangrijk om ernstigere oogklachten te voorkomen. Door regelmatig uw ogen te laten controleren houden we zicht op eventuele veranderingen en kunnen we snel handelen, bijvoorbeeld door u te verwijzen naar een oogarts, of een behandeling te starten.

Omdat wij hierin graag voorop blijven lopen, zijn wij inmiddels een samenwerking aangegaan met de Eyecare Groep; een groep van opticiens die topkwaliteit nastreven. Wat betekent dit voor u? Eigenlijk niets. Behalve dan dat u bij ons verzekerd blijft van de beste kwaliteit oogzorg en de service die u van ons gewend bent. Ook blijven de vertrouwde gezichten van onze enthousiaste en professionele medewerkers uw aanspreekpunt in de winkel. En onze uitgebreide collectie? Zoals u van ons mag verwachten blijven wij dezelfde mooie merken voeren om u een zo compleet mogelijk, tijdloos en trendy assortiment te kunnen blijven aanbieden. Onze nieuwste brillen en zonnebrillen zijn weer echte eyecatchers. Loop eens binnen en ontdek het zelf!

Hans Brinkmans Eigenaar 

Jan Brinkmans Opticien
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie