Skip to content

FAMEFEST: Legendarische Queen en ABBA avond in Ospel

Redactie
26 april 2023 | 19:00

Advertentie

“Gimme! Gimme! Gimme!”, Dancing Queen, Mamma Mia, Fat Bottom Girls, Don’t Stop Me Now, Bohemens Rhapsody… allemaal legendarische nummers, maar slechts een kleine greep uit de enorme repertoires van ABBA en Queen. De nummers gaan al jaren mee en lijken alleen maar beter te worden, ze zijn dan ook bij alle leeftijden populair. Op zaterdag 17 juni komen op de Houwakker in Ospel twee top Tribute Bands al deze hits ten gehore brengen.

FAMEFEST Ospel

ABBA FEVER
Agnetha & Björn en Anni-Frid & Benny oftewel: ABBA. Wie kent ze niet? Wereldwijd zijn er meer dan 100 ABBA bands, en een van de allerbeste is A-FEVER. Feest gegarandeerd! Met hun handgemaakte pakken schitteren ze op het podium en is het net alsof je naar ABBA zelf kijkt. Maar zelfs als je je ogen dicht doet en alleen maar naar de muziek luistert, is het nog steeds alsof Anni-Frid en Agnetha zelf staan te zingen.

In 2018 was A-FEVER jury winnaar van Battle of the Tributebands daarnaast stonden ze vorig jaar in de finale van SBS6 programma Tribute, battle of the bands. De enorme kwaliteit van deze band is dus wel bewezen.

QUEEN MUST GO ON… WILL ROCK YOU!!
Als er één band is die ontzettend veel verschillende muziek gemaakt heeft, dan is dat natuurlijk QUEEN. Van ballads, tot popsongs, tot complete rockopera’s; logisch dat iedereen er fan van is. Op de Houwakker in Ospel hoopt men ieder jaar weer dat ‘We are the Champions’ gedraaid mag worden, maar op 17 juni komen al die andere schitterende platen ook aan bod. Dat wordt volle bak feest!

Queen Must Go On is de meest sensationele Queen tributeband van Nederland. Deze band heeft een heldere visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden! Tijdens elk optreden brengen de bandleden een spectaculaire, muzikale ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De leden van deze tributeband laten hun publiek genieten van de muziek van één van de meest succesvolle rockbands ooit. Binnenkort staat deze band in een uitverkocht Ziggo Dome om alvast warm te draaien voor het optreden in Ospel…

DJ DIEGO
Naast Queen en ABBA zal ook DJ DIEGO aanwezig zijn om de tent al goed op te warmen. Gedurende de avond komt hij nog terug om de sfeer er lekker in te houden als de bands ombouwen. DJ Diego is een all-round DJ die in het weekend tamme dieren helpt het feestbeest in zichzelf weer te vinden. Met deze echte kroegtijger staat een ding vast; het wordt beren gezellig

De kaartverkoop loopt al als een trein, dus haal snel kaarten voor het te laat is via de website. Famefest wordt een gouden avond, voor jong en oud!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie