Skip to content

Roeg Kuijpers | Even voorstellen

Redactie
4 mei 2023 | 18:30

Advertentie

Tussen al de grote franchisegyms in de gemeente Nederweert bestaat er nog een kleinschalige gym op de Pannenweg in Nederweert genaamd IMPACT Performance Gym. Deze wordt geleidt door mij: Roeg Kuijpers.

IMPACT Performance Gym

Ik ben afrondend student HBO voeding & diëtetiek, CrossFit lvl 1 trainer en topsportcoach. In mijn vrije tijd ben ik zeer fanatiek in het CrossFitten en kickboksen. Wie weet ken je mij al van het interview wat ik onlangs heb gedaan bij Sport bij Nederweert24. Anders kun je deze hier alsnog even checken.

In mijn gym kun je terecht voor personal training, open gym uren en daarnaast ben ik een officiële CrossFit affiliate. Dit betekend dat elke avond en meerdere keren in de ochtend CrossFit lessen worden verzorgd. Naast dit alles begeleid ik professionele vechtsporters zoals kickboksers en MMAers in kracht- en conditietraining en in hun voeding.

De gym is klein van opzet en zodoende zullen er nooit meer dan 8 mensen tegelijk aan het trainen zijn. Wat de gym ook onderscheidt is dat voor elk lid het voedingsadvies inclusief is. Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan eens op de website en vul het formulier in voor een proefles.

In de toekomst zal ik hier op Nederweert24 tweewekelijks een column gaan schrijven over gezondheid, voeding en lifestyle (binnen de gemeente) en over mijn werk als CrossFit- en topsportcoach.

Sportieve groet,

Roeg Kuijpers

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie