Skip to content

Vijfde editie festival Mijl op Zeven in Ospeldijk

Redactie
9 mei 2023 | 19:30

Advertentie

Op donderdag 18 mei vindt voor de vijfde keer het Festival Mijl op Zeven plaats. Verwacht de allerfijnste americana, country en bluegrass muziek uit binnen- en buitenland in een sfeervolle setting. Wil je hiervan genieten met een lekker (lokaal) biertje en foodtruck snuisterijen? Dan is Ospeldijk “the place to be” tijdens Hemelvaartsdag.

Mijl op Zeven

Met de Bluegrass Boogiemen zal het vaderlandse vlaggenschip van de bluegrass op het podium staan. Aan hun belofte ‘High-energy bluegrass at its finest’ is niets gelogen. Internationale acts zijn de Bluegrass sensatie The Truffle Valley Boys uit Italië, de zelfverklaarde optimist en singer- songwriter Claire Kelly uit Austin en Feestband bij uitstek Rob Heron & The Tea Pad Orchestra uit Newcastle.

De door Johnny Cash en Bob Dylan geïnspireerde Limburger Damien van Elburg komt met band de release van zijn debuutalbum “Peace of mind“ vieren. Ook het Nederlandse Black Bottle Riot komt met hun Southern style sizzlin’ rock and bluesy rock tijdens hun tour de tent op zijn kop zetten. Peeljuweel Rob de peel troubadour met zijn intieme liedjes vanuit het hart gebracht zal de lustrum editie openen.

Binnen- en buitenland combineren het Long Way Home duo. Dit Duo uit Drenthe en Utah USA heeft de wereld rondgereisd en doet nu Mijl op Zeven aan met hun roots en bluegrass traditionals. Met deze line-up plaatst dit kleine kenners festival zich alvast op de lijst van meest sensationele americana, country en bluegrass festival van de lage landen.

Informatie
Festival Mijl op Zeven vindt plaats op Hemelvaart, donderdag 18mei, op de Meijelsedijk 68 in Ospel. Kaarten koop je via de website. Voor de laatste informatie hou je de Instagram en Facebook van Mijl op Zeven in de gaten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie