Skip to content

Kinderen in Weert strijden om winst in lokale finale NK Stoepranden

Redactie
12 mei 2023 | 17:30

Advertentie

Ook Weert doet mee met de lokale voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Stoepranden, een initiatief van Jantje Beton. Kinderen in heel Nederland worden uitgedaagd om het leuke en actieve balspel met elkaar te spelen. De lokale finale en voorrondes worden in Weert georganiseerd door Punt Welzijn. Punt Welzijn en Jantje Beton willen op deze manier spelen, bewegen en ontmoeten in zoveel mogelijk buurten stimuleren.

NK Stoepranden

Jaarlijks doen zo’n 20.000 kinderen in heel Nederland mee aan de voorrondes. Hier strijden de kinderen om een gouden ticket, waarmee ze zich kwalificeren voor de landelijke finale in Den Haag op 17 september 2023. Daar wordt gespeeld in twee categorieën; 6–10 jaar en 11-14 jaar. Wil jij zo’n gouden ticket bemachtigen? Doe dan mee aan één van de drie voorrondes en plaats je voor de lokale finale op het Cruyff Court in Weert.

De drie lokale voorrondes vinden plaats van 15.00 tot 16.30 uur op een woensdagmiddag. De data en locaties voor de drie voorrondes zijn:

  •  17 mei in Stramproy op het grasveld voor de school (Parklaan 24, Stramproy).
  • 24 mei in de wijk Graswinkel op het grasveld voor de school (Graswinkellaan 9, Weert).
  • 31 mei in de wijk Molenakker het Molenakkerpark.

Je kunt je aanmelden door je naam, leeftijd en locatie te mailen naar isabelle.swart@student.fontys.nl of je loopt op de dag zelf langs met je vrienden en vriendinnen en meldt je ter plekke aan bij de organisatie. Kijk ook op de website.

De finale belooft een spannende dag te worden en vindt plaats op woensdagmiddag 14 juni van 15:00 tot 16:30 uur op het Cruyff Court in de Servilliusstraat in de wijk Keent. Natuurlijk is het mogelijk om op de finaledag kennis te komen maken met het leuke en actieve balspel Stoepranden. Iedereen is welkom om mee te doen of te komen supporteren. Er zijn nog genoeg andere leuke sportspellen te doen want Punt Welzijn zal aanwezig zijn met de Rabo Urban Sporttour.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_06 Koopzondag Nederweert-17
Mooi weer trok veel bezoekers naar het centrum
6 oktober 2024 | 20:00
2024_10_06 Synchroon team ZPC Nederweert
Het wedstrijdseizoen is weer begonnen!
6 oktober 2024 | 19:22
default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00

Advertentie