Skip to content

Dierenambulance Midden-Limburg zoekt vrijwilligers

Redactie
13 mei 2023 | 13:00

Advertentie

De dierenambulance is op zoek naar een vrijwilliger voor de zondagmiddag, die tevens af en toe avond dienst wilt draaien.

Dierenambulance Midden-Limburg

Zonder de vrijwilligers zouden ze niet kunnen bestaan, zij zijn dan ook van onschatbare waarde. De dierenambulance kan daarom altijd wat extra handen gebruiken.

Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook uitdagend en vooral heel dankbaar. Iedereen kan een geschikte vrijwilliger zijn. Of je nog studeert, werkt, net met pensioen bent of gewoon wat tijd over hebt. De dierenambulance is een uitstekende plek wanneer je van dieren houdt en graag met mensen in contact komt. Je komt in aanraking met verschillende dieren en mensen in verschillende situaties. Dieren staan bij de dierenambulance natuurlijk centraal, maar in vele situaties bied je ook hulp aan de mensen zelf.

De dierenambulance maakt geen onderscheid tussen de meldkamer en de ambulance. De kanjers van vrijwilligers zijn allround opgeleid. Ze zoeken daarom ook mensen die echt weten van aanpakken en niet bang zijn om soms de schouders eronder te zetten en vies te worden. Klik hier voor het functieprofiel.

De werkzaamheden bij de dierenambulance zijn afwisselend. Geen dienst of melding is hetzelfde. Denk hierbij aan een vermiste kat herenigen met de eigenaar, of een gewonde zwaan vangen en naar de dierenarts te vervoeren. Hoe je dienst er ook uitziet, je sluit iedere dienst af met het gevoel dat jij dieren in nood geholpen hebt.

Zoek je dus een nieuwe uitdaging, gezelligheid en heb je een hart voor dieren meld je dan via deze website aan! De dierenambulance nodigt je dan van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie