Skip to content

Win een cadeaupakket van Bo-vers asperges en Bo-Vers beej Chantalle

Redactie
14 mei 2023 | 12:00

Advertentie

Deze keer organiseren de Boeren van Nederweert een quizvraag met de leden Eric en Chantalle Bollen. Zij hebben aan de Bochtstraat in Ospel een aspergekwekerij, boerderijwinkel en een varkenshouderij. Door antwoord te geven op onderstaande vraag kun je dit lekkere cadeaupakket winnen.

In 2020 begonnen Eric en Chantalle met de verkoop van asperges aan huis. Gewoon ‘op z’n boerenfluitjes’. De mond-tot-mondreclame deed de rest. Een jaar later ging de langgekoesterde wens van Chantalle in vervulling. Een eigen onderneming aan huis: Boerderijwinkel ‘Bo-Vers’ beej Chantalle’. Limburgse kwaliteitsasperges van eigen bodem, aangevuld met een breed assortiment aan dagverse groenten, fruit, salades, vlees en eieren uit deze streek.

Naast de verkoop van de asperges via de winkel van Chantalle levert Eric ook asperges aan de veiling. Op de veiling worden asperges geveild in verschillende categorieën. Binnen deze categorieën worden asperges geselecteerd op onder andere lengte, dikte, kleur en gesloten of open kop.

De vraag luidt dan ook als volgt:
Hoeveel asperges categorieën zijn er die Bo-vers asperges kan leveren aan de veiling?

Stuur je antwoord in via deze link.

Ben jij benieuwd naar het bedrijfsverhaal van Eric en Chantalle? Via deze link kun je hun hele verhaal lezen!

Geregeld wordt er een quizvraag gepubliceerd op Nederweert 24. Door op deze vraag te antwoorden maak je kans op een leuke prijs! Je hebt een week de tijd om het antwoord in te sturen. Daarna wordt het antwoord bekend gemaakt middels een persbericht. De prijswinnaar zal via de mail op de hoogte gesteld worden.

Boeren van Nederweert
De vereniging van Boeren van Nederweert bestaat nu zeven jaar. Met allerhande activiteiten, waaronder de Boeren van Nederweert Quizvraag, laten de deelnemende agrariërs zien welke inspanningen zij leveren voor het welzijn van hun dieren en een gezonde leefomgeving. Welke keuzes zij maken om hun bedrijf te vernieuwen en levensvatbaar te houden. Maar ook hoe onmisbaar de agrarische sector in Nederweert is als voedselproducent en banenmotor.

Prijs

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie