Skip to content

Talenten gezocht!

Redactie
22 mei 2023 | 21:00

Advertentie


Sinds 1,5 jaar is Nieuwe Helden 0495 in het Weertse gestart en momenteel draait de 3e basis-editie en werken er 27 jongeren uit de regio aan hun show, die plaatsvindt op maandag 10 juli in De Bosuil. Nieuwe Helden is een hip hop en urban community waar jongeren hun skills kunnen ontwikkelen en een podium krijgen om hun verhaal te vertellen. Nieuwe Helden is ontstaan in Roermond, maar nu ook actief in Weert, Venlo en Heerlen. Gelukkig krijgen we steeds meer bekendheid en zijn we onlangs in contact gekomen met het Limburg Festival, wat plaats vind van 16-20 augustus in Midden – Limburg.

Limburg Festival

Tijdens het Limburg Festival wordt er twee keer een voorstelling gespeeld van George en Eran, genaamd Brieven van Mia. Dit is een voorstelling over een Syrisch meisje wat tijdens een zolder opruiming een briefwisseling vindt uit de tweede wereldoorlog. Naar aanleiding van deze voorstelling willen ze graag een randprogrammering met jongeren en en veteranen van nu opzetten. Onder begeleiding van een coach gaan de jongeren in gesprek met veteranen en dit dient als inspiratie voor een rap, spoken word of andere tekst vorm. Deze teksten zullen een belangrijke rol spelen in de randprogrammering van de voorstellingen.

Voor deze mooie samenwerking zijn ze nog op zoek zijn naar jongeren die getalenteerd tekst makers/schrijvers zijn of die een grote interesse hebben in de verhalen achter de veteraan….

  • Deelname is gratis
  • Startdatum is 5 juni

Meer info en/of opgeven kan bij Karen Raedts
Projectleider Weert – Nieuwe Helden Next Level
karenraedts@gmail.com 


Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie