Skip to content

Geef je op voor de themamiddag over positieve gezondheid van het Ospels Steunpunt

Redactie
26 mei 2023 | 12:30

Advertentie

Positieve gezondheid, wat is dat nu eigenlijk? De definitie? ‘Positieve gezondheid is een brede kijk op gezondheid, uitgewerkt in 6 dimensies die de eigen regie en de veerkracht van de mens benadrukt’.

Ospels Steunpunt

Dat klinkt goed, maar wat betekent het dan voor jou persoonlijk? Het Ospels Steunpunt organiseert op donderdag 1 juni een hele middag over positieve gezondheid bij Eetcafé/Zaal De VLik, O.L. Vrouwestraat in Ospel. De middag is gevuld met allerlei zaken die goed zijn voor jouw gezondheid. Om 12.00 uur wordt er gestart met een gratis (gezonde!) lunch, daarna een uitleg over positieve gezondheid waarbij je wordt uitgenodigd en de gelegenheid hebt om mee te praten en/of je ervaringen te delen. De middag eindigt met een spetterend optreden van het koor Forever Young uit Leudal. Daar wil je toch bij zijn?

In verband met de catering vraagt het Ospels Steunpunt om je aan te melden bij Gerrie van Hoof. Haar telefoonnummer is 06-51139008 of via mail gerriehoof@hotmail.com. LET OP: er kunnen maximaal 50 personen deelnemen aan de lunch, dus wacht niet te lang met aanmelden, want VOL=VOL.

Het Ospels Steunpunt organiseert ook elke donderdag van 14.00-16.00 uur de Open Inloop bij Vrienden van de Peel. Je bent van harte welkom voor een gratis kopje koffie en een praatje. Ook is er elke donderdag van 14.00-15.00 uur een medewerker van Gemeente Nederweert aanwezig om antwoord te geven op al je vragen over WMO en op de 1e donderdag van de maand is er ook een medewerker van Woonik aanwezig. Je bent van harte welkom!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie