Skip to content

Slachtoffer dodelijk verkeersongeval is man (85) uit Nederweert

Redactie
1 juni 2023 | 21:23

Advertentie

Het slachtoffer van het verkeersongeval donderdagmiddag op de Venloseweg N275 in Ospel is een 85-jarige man uit Nederweert. Dat maakte de politie zojuist bekend.

Ongeval Ospel

Het politieonderzoek is afgerond. ”Er was sprake van een noodlottig ongeval,” aldus een woordvoerder van politie Limburg.

Overleden
Donderdag rond de klok van vier uur ging het gigantisch mis toen de man de weg wilde oversteken met de fiets. Een vrachtwagen kwam met het slachtoffer in botsing. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar alle hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer kwam ter plaatse te overlijden.

Advertentie

4 Reacties

  1. Heel veel sterkte voor alle betrokkenen en naasten! Verschrikkelijk!

    Monique

  2. Sterkte voor de nabestaanden, betrokkenen en voor de chauffeur.

  3. Een noodlottig ongeval, maar op zich verbaasd het me niet, want het is daar een racebaan en als ik daar ben sta ik heel geduldig te wachten tot ik er zeker van ben veilig over te steken en dat kan door de drukte wel even duren.

  4. hans ik rij daar dagelijks en daar staat letterlijk een flitspaal dus racen lijkt me nogal een royale aanname. je mag daar 80 km per uur en dat kan mss voelen als wow wat snel maar valt reuze mee. in dit geval is het een noodlottig ongeval geweest met een inschattingsfout dat helaas gebeurd is. een vrachtwagen die 80 rijd staat nou eenmaal niet in een seconde stil. en ja dit is kwa locatie niet een veilige oversteekpunt. als ik zelf op de fiets daar ben dan fiets ik ver om richting rotonde bij de stoep en/of ik fiets zelfs tot nederweert eind. Heel veel sterkte voor de nabestaanden gewenst. sterkte in deze zware tijd.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie