Skip to content

Aanstaande zondag: halve finale nacompetitie Merefeldia

Redactie
7 juni 2023 | 17:00

Advertentie

Merefeldia speelt aanstaande zondag de halve finale van de nacompetitie. Op het eigen sportpark in Nederweert neemt de ploeg van Danny Koevermans het op tegen EVVC uit het Brabantse Vinkel. De aanvang is 14:30 uur.

Nacompetitie Merefeldia

Beide verenigingen strijden voor promotie naar de 2e klasse. De winnaar van Merefeldia-EVVC speelt een week later de finale op neutraal terrein tegen de winnaar van Scharn-VV Heeswijk.

EVVC
De Eerste Vinkelse Voetbal Club werd net als onze vereniging opgericht in 1949. De groenwitten eindigden dit seizoen als derde in de 3e klasse E, achter kampioen Avanti’31 en Margriet. Ook zij waren in de eerste ronde van de nacompetitie vrij. Het team van hoofdtrainer Ramon van Rixtel zal ongetwijfeld snel terug willen keren in de tweede klasse en dus het kunstje van exact tien jaar geleden willen herhalen. In het seizoen 2012/’13 promoveerde de Vinkelse club, na het kampioenschap het jaar ervoor in de vierde klasse, via een periodetitel en de nacompetitie direct door naar de tweede klasse. Voor het eerst in de geschiedenis. Negen seizoenen was men actief op dat niveau, met keurige resulaten in het linkerrijtje en zelfs twee play-offdeelnames voor promotie naar de eerste klasse. Niet misselijk voor een vereniging met ‘slechts’ tien jeugdteams. Na twee corona-onderbrekingen viel vorig jaar het doek voor het dorp uit de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

We kijken uit naar de ontmoeting met EVVC, wat ongetwijfeld een spannende wedstrijd gaat worden. Kom onze jongens daarom aanmoedigen op weg naar de finale!” aldus Merefeldia.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie