Skip to content

Huiskamer Nederweert verhuist naar mooie ruimte in de Pinnenhof

Redactie
7 juni 2023 | 9:35

Advertentie

Sinds 23 mei 2023 is de Huiskamer Nederweert verhuisd van de Huub Janssen kamer in Zorgcentrum St. Joseph naar een mooie ruimte in de Pinnenhof. Het bevalt de gasten en vrijwilligers prima in het nieuwe onderkomen, mede dankzij de gastvrijheid en medewerking van Gerrie Kessels en Wil Donkers, de beheerders van de Pinnenhof.

Huiskamer Nederweert

Op dinsdag 6 juni verrast wethouder Carla Dieteren de Huiskamer met een bezoek in de nieuwe ruimte in de Pinnenhof. De gasten van de Huiskamer lieten zich niet onbetuigd in een leuk gesprek met de wethouder. Deze kreeg daardoor een goede indruk van wat de Huiskamer en haar vrijwilligers voor elkaar betekenen. Zonder de deelnemers is er geen Huiskamer en zonder vrijwilligers is er ook niets mogelijk. De foto’s tonen een geïnteresseerde wethouder in gesprek met de gasten en vrijwilligers. 

De Huiskamer hoopt nog lang van een ruimte in de Pinnenhof gebruik te mogen maken, zowel in het huidige gebouw als in het nieuwe nog te realiseren multi-functionele gebouw. Ze bedanken langs deze weg het Land van Horne, Zorgcentrum St. Joseph voor de fijne tijd die de Huiskamer heeft mogen doorbrengen in jullie gebouw.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie