Skip to content

Bloem van Weert fietstocht/toertocht op zondag 25 juni

Redactie
13 juni 2023 | 12:00

Advertentie

Op zondag 25 juni organiseert TWC Weert voor de 10e keer deze gezellige en mooie fiets- toertocht. Voor de recreanten zijn er weer twee mooie routes uitgezet van 40 en 55 km en voor de sportieve fietsers op de racefiets twee routes van 85 en 110 km. Nieuw dit jaar is twee routes voor de gravelbikers van 75 en 90 km, deze routes zijn ook geschikt voor deelname op de mountainbike.

Bloem van Weert fietstocht/toertocht

Op elke route zijn een of meerdere rustplaats(en) ingericht waar de deelnemers gratis versnaperingen ontvangen en daarnaast zijn er langs de routes diverse leuke horecagelegenheden. Nieuw is de mogelijkheid om te kiezen voor de ‘Deluxe‘ variant. Speciaal voor de bourgondisch ingestelde fietser. Deze variant kan alleen gekozen worden op basis van voorinschrijving en is niet mogelijk als dag-inschrijving. Schrijven de deelnemers zich vooraf in voor de Deluxe variant dan ontvangen de recreatieve deelnemers koffie met een heerlijk stuk vlaai op de rustplaats en de sportieve deelnemers aan de toertocht of gravelride een hotdog en een Belgisch biertje na afloop.

Voorinschrijven kan via de website www.twcweert.nl.

Dit jaar is er ook weer een Tombola met leuke prijzen.

Bloem van Weert betekenis
De naam Bloem van Weert refereert aan de mooie natuurgebieden die rondom Weert liggen. Weert zelf vormt het hart van de bloem. De vijf bloembladeren refereren elk aan een gebied rondom Weert waar de fietstocht plaatsvindt. Elk jaar vindt de Bloem van Weert in een ander gebied (bloemblad) plaats. Dit jaar is dit voor de recreatieve tocht het rondje België en voor de sportieve toertocht en Gravelride het rondje Strabrechtseheide.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie