Skip to content

Brandweer Nederweert organiseert live demonstratie op Raadhuisplein

Redactie
14 juni 2023 | 14:00

Advertentie

In een spannende en leerzame vertoning organiseert de brandweer van Nederweert een live demonstratie. Het Raadhuisplein in Nederweert wordt woensdag 14 juni -vanavond – om 19.15 uur het toneel van een nagemaakt incident. De brandweerlieden arriveren ter plaatse met meerdere brandweerwagens, waarna zij het incident zullen aanpakken zoals in een echte noodsituatie.

Brandweer Nederweert

Inwoners van Nederweert en hun gezinnen worden uitgenodigd om de demonstratie bij te wonen en de kans te grijpen om inzicht te krijgen in het waardevolle en vaak uitdagende werk van de brandweer. De vrijwilligers van de brandweer zullen aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden en uitleg te geven over hun werkzaamheden. “Wordt jij helemaal enthousiast van ons werk dan kom zeker kijken, wij zoeken altijd nieuwe vrijwilligers. Meld je aan en misschien oefen jij zelf mee!” aldus de Brandweer Nederweert.

Nog meer activiteiten
Op 30 juni staat de brandweer Nederweert op de Zomerbraderie in Nederweert. Op zondag 2 juli kan iedereen een kijkje komen nemen van 10.00 – 12.00 uur in de mooie kazerne en op 5 juli gaan ze naar Ospel voor een oefening in de wijk. Houd de social media kanalen in de gaten voor de laatste updates. In de zomervakantie zullen ze nog een andere wijk in de gemeente Nederweert aan doen voor een oefening in de wijk.

Mis deze unieke kans niet om de helden van de brandweer van Nederweert in actie te zien en meer te leren over wat hun werk inhoudt. Tot vanavond op het Raadhuisplein!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie