Skip to content

Nacompetitiefinale Merefeldia in De Mortel

Redactie
15 juni 2023 | 16:00

Advertentie

Zondag gaat R.K.S.V. Merefeldia Nederweert een wedstrijd van betekenis spelen. In een rechtstreeks duel met V.V. Heeswijk staat voor de jongens promotie naar de tweede klasse op het spel. Supporters zijn meer dan welkom. Hier vind je extra informatie rondom de finale.

Busvervoer
Voor de supporters is busvervoer beschikbaar. Je kunt je plek reserveren door je (per persoon) aan te melden via het digitale formulier. De kosten bedragen € 10 per persoon, af te rekenen bij vertrek. Er wordt om 12:45 uur verzameld, zodat er uiterlijk 13:00 uur kan worden vertrokken.

Parkeren
In De Mortel is de parkeergelegenheid beperkt. Reis je niet per bus, dan adviseren we om zoveel mogelijk te carpoolen. Sportpark De Smagt is gelegen aan De Smagt 25A in De Mortel.

Entree
Iedereen die de wedstrijd bezoekt dient entree te betalen, ook leden van beide verenigingen. De toegangsprijzen zijn als volgt: volwassenen € 3,00, 65+ en kinderen onder 12 betalen € 1,00. Uitzondering hierop is de digitale toegangspas voor KNVB officials.

Stewards
Beide verenigingen alsmede gastheer MVC dragen zorgen voor een ordentelijk verloop. Bezoekers dienen aanwijzingen van stewards op te volgen.

Alcohol
Het is niet toegestaan alcoholische dranken te nuttigen langs het speelveld. Dit kan uitsluitend in de kantine of het afgebakende terras.

Vuurwerk
Het is verboden voor, tijdens en na de wedstrijd vuurwerk, fakkels en/of rookpotten af te steken. Andere sfeeracties zijn gewenst, laat De Mortel geel en zwart kleuren!

VV Heeswijk
De blauwwitten uit het Noord-Brabantse Heeswijk-Dinther zijn iets jonger dan Merefeldia, ze werden opgericht op 1 oktober 1951. De ploeg van scheidend trainer Theo van Lieshout heeft zich de laatste jaren weten op te werken tot een stabiele tweedeklasser. Het niveau wat voor het eerst bereikt werd na het kampioenschap in het seizoen 2010/’11. Twaalf onafgebroken voetbaljaren hebben de Heeswijkers reeds ervaring opgedaan op het niveau wat komende zondag op het spel staat. En niet zonder succes, want met klasseringen in de top-3 en een viertal periodetitels werd er zelfs meermaals een gooi gedaan naar de eerste klasse. Dit seizoen eindigde VV Heeswijk met 24 punten uit 22 wedstrijden echter op een tiende plaats, waardoor het veroordeeld werd tot de nacompetitie. Opmerkelijk is daarbij het positieve doelsaldo én dat er op kampioen Sparta’25 na, de minste tegendoelpunten werden geïncasseerd. De eerste horde op weg naar handhaving werd voorbije zondag in Maastricht genomen, waar VV Scharn met 2-4 werd verslagen.

We kijken uit naar de ontmoeting met VV Heeswijk, wat ongetwijfeld wederom een warme en spannende wedstrijd gaat worden. Uiteraard wil jij daarbij zijn! Onze jongens verdienen alle support om geschiedenis te kunnen schrijven en Merefeldia en voetbalminnend Nederweert na 1986 en 1997 weer terug te krijgen in de 2e klasse. Want een eventuele promotie kan alleen samen!” aldus het bestuur van RKSV Merefeldia

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie