Skip to content

Run op boek ‘Alles in dit book és getiktj’

Redactie
20 juni 2023 | 18:00

Advertentie

Vorige week  het boek ‘Alles in dit book és getiktj’ van Weerter dialectschrijver Frans Adriaens aangekondigd als tip voor een leuk vaderdag cadeau bij Bruna Nederweert. Na dit bericht was het boek van Frans Adriaens al binnen 8 uur uitverkocht bij Bruna Nederweert. De voorraad is inmiddels weer aangevuld.

‘Alles in dit book és getiktj’

Er bleek veel vraag te zijn naar het boek, vandaar dat er nog eens een doos boeken beschikbaar is gesteld. De opbrengst van de boeken gaat naar het Hospice in Weert. Voor slechts € 15,- euro koop je het boek bij Bruna Nederweert.

Het boek van de Weerter dialectschrijver Frans Adriaens heet ‘Alles in dit book és getiktj‘. Het is een prachtig boek met bijna 180 bladzijden, vol humor en kwinkslagen. De komische verhalen en gedichten worden vergezeld door grappige tekeningen in kleur. Dit boek mag niet ontbreken in jouw boekenkast.Bij Frans’ vorige boek kon hij al ruim € 7.000,- aan het Hospice schenken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie