Skip to content

Saniceve viert 40-jarig jubileum met bloeiend bedrijf en eigentijdse showroom

Redactie
21 juni 2023 | 20:00

Advertentie

Saniceve, toonaangevende service-groothandel, markeert een mijlpaal van 40 jaar succes en innovatie. Wat begon als een rijdende winkel met onderdelen voor cv- en sanitaire installatie is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een eigentijdse showroom waar particulieren en installateurs hun inspiratie kunnen vinden.

Saniceve

Jubileum
Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum organiseert Saniceve een gezellig samenzijn in de showroom met meer dan 300 genodigden. Er zijn 18 leveranciers die hun producten promoten tijdens de huisbeurs en tevens is de showroom geheel ge-update. Er is gezorgd voor hapjes en drankjes en zelfs een ijsco kar van Huupkens.

Oprichting
In 1983 richtte oprichter Frans Everaerts een rijdende winkel op, die al snel uit zijn voegen barstte. Met de overname van een ruimer pand in Nederweert begon Saniceve haar groei. Het bedrijf groeide gestaag en de introductie van een sanitairafdeling, onder leiding van huidige directeur, en dochter van Frans, Susanne Everaerts, bracht verdere bloei en succes. Met haar sterke zakelijk inzicht en gevoel voor kwaliteit heeft Susanne de showroom tot een eigentijds en inspirerend centrum voor badkamers gemaakt.

Saniceve
Saniceve is tegenwoordig een gerenommeerde groothandel dat een breed scala aan installatie- en montagematerialen biedt, evenals technisch- en esthetisch advies aan installateurs. Met een focus op service en kwaliteit, streeft het bedrijf ernaar om niet alleen de goedkoopste, maar de beste te zijn. Het succes van Saniceve is te danken aan de sterke inzet van het team en de nauwe banden met klanten en leveranciers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Saniceve hoog in het vaandel, met energieneutrale panden die van het gas afgekoppeld zijn en eigen opvang van regenwater.

40 jaar
Saniceve kijkt met trots terug op de afgelopen 40 jaar en bedankt alle klanten, partners en medewerkers die hebben bijgedragen aan hun succes. Het bedrijf blijft zich inzetten voor uitmuntendheid en innovatie in de sector en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst.
Voor meer informatie of het plannen van een bezoek aan de showroom kun je contact opnemen met Saniceve via 0495-632826 of maak een afspraak via de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Onder begeleiding van de harmonieën
4 oktober 2024 | 10:48
Dierendag 2024 - Demi
Bekijk de tientallen foto’s in dit bericht!
4 oktober 2024 | 10:13
2024_10_03 Gezinstocht en thema-excursie in De Groote Peel Marijke Vaes
Speuren naar geuren en kleuren
4 oktober 2024 | 10:00

Advertentie