Skip to content

Boekenmarkt V.V. de Brökwagters | Duik in een wereld van literaire vondsten

Redactie
2 juli 2023 | 9:00

Advertentie

Op zaterdag 15 juli a.s. wordt de jaarlijkse boekenmarkt georganiseerd door V.V. de Brökwagters. Boekenliefhebbers en verzamelaars kunnen tussen 9.30 en 15.30 uur naar Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg 60 te Weert komen om te speuren tussen een overweldigend aanbod tweedehands boeken.

Boekenmarkt V.V. de Brökwagters

De boekenmarkt is een waar paradijs voor liefhebbers van diverse genres. De boeken zijn nauwkeurig gesorteerd op genre, variërend van spannende romans en meeslepende thrillers tot kleurrijke kinderboeken en strips. Ook geografie, hobbyboeken en nog vele andere genres zijn vertegenwoordigd. Er is voor ieder wat wils!

Maar dat is nog niet alles. Naast het uitgebreide boekenaanbod is er ook een beperkt assortiment aan cd’s, dvd’s en vinyl beschikbaar. Muziekliefhebbers en filmliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen en hun collecties uitbreiden met unieke exemplaren. Wat deze boekenmarkt nog aantrekkelijker maakt, zijn de prijzen. De boeken worden per kilogram verkocht tegen het zeer schappelijke tarief van slechts € 2,50. Een ware traktatie voor leesfanaten! En voor de echte boekenwurmen is er een speciale aanbieding: maar liefst 10 kilogram boeken voor slechts € 20,-. Zo kun je een voorraad inslaan en jezelf onderdompelen in een zee van verhalen. De minimale afname is slechts 1 kilogram.

Toegang gratis
Het mooiste van alles is dat de opbrengst van deze boekenmarkt volledig ten goede komt aan V.V. de Brökwagters. Door jouw aankoop draag je direct bij aan deze lokale organisatie die zich inzet voor de vastelaovendj binnen de gemeenschap. Dus terwijl je geniet van je nieuwe literaire aanwinsten, steun je ook nog een goed doel. De toegang tot de boekenmarkt is gratis, dus je kunt zonder verplichting rondsnuffelen tussen de boeken en op zoek gaan naar die ene langverwachte titel. Of je nu op zoek bent naar een specifiek boek of gewoon een leesvoorraad wilt aanleggen voor de vakantie, V.V. de Brökwagters verwelkomt je met open armen op de boekenmarkt.

Mis deze unieke kans niet om je te laten onderdompelen in een wereld van literaire vondsten. Kom op zaterdag 15 juli tussen 9.30 en 15.30 uur naar Zaal Don Bosco, Boshoverweg 60 te Weert en ontdek de schatten die op jou wachten.

Meer informatie is te vinden op deze website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie