Skip to content

Nederweertenaar John Heldens loopt Nijmeegse Vierdaagse voor zijn overleden neef

6 juli 2023 | 14:00

Ik loop voor Intermobiel voor Nederlandse jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte.

Jaarlijks organiseert de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen de welbekende Nijmeegse wandel Vierdaagse. Van 18 tot en met 21 juli 2023 staat dit evenement voor de 14e keer in de agenda van de Nederweertenaar John Heldens (49), net als de voorgaande jaren. Hij gaat opnieuw als ‘sponsorloper‘ lopen voor het goede doel Stichting Intermobiel. John hoopt veel geld en bekendheid op te halen. Dit jaar heeft de loop een extra lading vanwege zijn vorig jaar plots overleden Nederweertenaar neef Johan Fiddelaers die actief vrijwilliger van deze stichting was. John loopt om minder mobiele en bedlegerige jongeren te kunnen helpen, zoals zijn neef. Hij staat volledig achter Intermobiel. 

John Heldens loopt Nijmeegse Vierdaagse

Evenals voorgaande Nijmeegse edities loopt John Heldens dagelijks de 50 kilometer, de langste afstand! Hij loopt opnieuw met ‘Ik loop voor Intermobiel’ op zijn shirt waardoor hij al bekendheid voor de stichting verschafte. Maar deze keer heeft het een speciale betekenis en lading: Zijn neef Johan Fiddelaers die jarenlang intermobiel vrijwilliger en lotgenoot is helaas in augustus 2022 overleden. John vertelt: “Mijn neef Johan uit Nederweert was door rugklachten al jaren bedlegerig. Hij was al jaren als vrijwilliger actief voor deze stichting en de  website www.intermobiel.com. Via hem ken ik Intermobiel dus erg goed. Met een positieve insteek zetten zij zich in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in Nederland. Deze jongeren zijn vaak ongezien door hun mobiliteitsbeperking. Op deze manier wil ik de stichting graag ondersteunen, zij verrichten erg goed werk en iedere euro is welkom.” John Heldens loopt al langer grote wandeltochten zonder daar veel voor te trainen. Hij heeft naast de Nijmeegse Vierdaagse ook enkele Kennedymarsen uitgelopen.

Sponsorloop
Als je hem moreel en financieel wil steunen kan dat via deze link en op de knop ‘Doneer nu’. Vul je gegevens en het bedrag in. Het volledig sponsorbedrag gaat gegarandeerd naar Stichting Intermobiel, jouw steun is keihard nodig!

Stichting Intermobiel
Stichting Intermobiel is een vrijwilligersorganisatie die geen structurele steun van de overheid ontvangt. Intermobiel is daardoor geheel afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en ludieke acties. Intermobiel zet zich in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in Nederland. De website www.intermobiel.com dient als digitale ontmoetingsplaats en kennisplatform voor deze jongeren. Op de website komen alle onderwerpen aan bod die spelen bij jong zijn en een lichamelijke handicap of chronische ziekte hebben. De stichting heeft een positieve insteek gericht op wat je nog wél kunt doen met een handicap of chronische ziekte. 

Advertentie

1 Reactie

  1. Startbewijs opgehaald, morgen starten om 04:30 uur


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie