Skip to content

Op straat met Nederweert24 #10 én bekendmaking van de prijswinnaar

Redactie
7 juli 2023 | 16:00

Advertentie

Nederweert24 heeft de afgelopen weken de serie: ‘Op straat met Nederweert24’ gepresenteerd. Hierbij gingen de stagiaires Joris en Raycko de straat op om de kennis te testen van de inwoners van gemeente Nederweert.

Op straat met Nederweert24

Prijswinnaar met dank aan Eetcafé de Kleine Winst
Deze week de laatste aflevering met ‘speciale‘ gasten en natuurlijk de bekendmaking van de prijswinnaar van het Fridays Unlimited arrangement voor 4 personen van Eetcafé De Kleine Winst.

Stagiaires
De afgelopen 10 weken heeft de gemeente Nederweert de eer gehad om het creatieve duo Joris en Raycko te zien rondlopen door de straten van Nederweert. Als studenten Vormgeving van Gildeopleidingen in Roermond hebben ze hun inzet en vindingrijkheid bewezen tijdens hun stage bij Nederweert24. In de betrekkelijk korte periode van hun stage hebben deze twee jongemannen iets leuks gecreëerd: de serie ‘Op Straat met Nederweert24‘. Dit project, bestaande uit tien leuke vox pop’s, heeft de ‘kennis‘ van Nederweertenaren op een leuke manier tot leven gebracht.

De serie draaide om spontane, leuke en grappige interviews op straat met diverse inwoners van de gemeente Nederweert. Maar achter de schermen was het de inzet van Joris en Raycko die dit project tot een succes maakte. Joris en Raycko hebben tijdens hun stage laten zien dat ze een perfect team vormen. Ze hebben veel geleerd op het gebied van creativiteit, technische vaardigheden, planning en storytelling.

Joris en Raycko, bedankt voor deze leuke serie ‘Op straat met Nederweert24‘ en bedankt voor jullie bijdrage aan Nederweert24. “We wensen jullie veel succes en groei in jullie verdere studies en toekomstige carrières.

Kijk alle afleveringen nog een terug
Klik hier voor een playlist van alle video’s: ‘Op straat met Nederweert24’

 

Advertentie

2 Reacties

  1. Waat unne knauwel, dèt waare echt mülikke vraoge

  2. Leuke serie en wat fijn dat Henk en Leontien gewonnen hebben. Gefeliciteerd!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hunted-Nederweert-2023-24
Vrijdag 18 oktober
12 september 2024 | 16:14
Waat unne Kraom Anne en Baoz
Ook worden er enkele medische kwaaltjes besproken
31 augustus 2024 | 17:00
62-1
Abonneer op ons Youtube-kanaal voor meer video’s
31 augustus 2024 | 12:00
Lieke-en-Foss-waat-unne-kraom-1
Lievelingseten & vakantietips!
24 augustus 2024 | 17:00

Advertentie