Skip to content

Optreden ‘The Nags Head’ in het park de Heerlijkheid Budschop

Redactie
10 juli 2023 | 19:00

Advertentie

Na een succesvol jubileumconcert ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan vorig jaar, kondigt de Ierse band ‘The Nags Head‘ hun terugkeer aan naar park De Heerlijkheid Budschop in Nederweert. Vorig jaar wisten ze een geweldige show neer te zetten onder een stralende zon, en ze hopen dit jaar dezelfde magie te herhalen.

Concert The Nags Head

Het concert is gepland op 19 juli 2023 en start vanaf 19:30 uur, mits het weer dit toelaat. Fans en geïnteresseerden worden aangeraden de website in de gaten te houden voor eventuele weersupdates. JCS Party Rent zal zorgen voor drankjes en snacks en zal tafels, banken en een toiletunit ter plaatse hebben. Bezoekers zijn echter ook welkom om hun eigen stoelen mee te nemen.

We hopen op een grote opkomst,” zegt de band. “De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage zou zeer gewaardeerd worden.” Dus markeer de datum en bereid je voor op een avond vol geweldige muziek en gezelligheid in park De Heerlijkheid!

Meer informatie over The Dags Head vind je hier.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00

Advertentie