Skip to content

Bezoekers Bospop krijgen in augustus en september geld terug

Redactie
11 juli 2023 | 10:26

Advertentie

Bospop heeft meer informatie vrijgegeven over de compensatieregeling voor bezoekers van de recent afgelaste laatste festivaldag. De afgelasting was het gevolg van een voorspelling van noodweer afgelopen zondag.

Geld terug voor Bospop-zondag

Volgens een bericht op de officiële Bospop-website zal iedereen die via Ticketmaster een dagticket voor de zondag heeft gekocht voor half augustus hun volledige aankoopbedrag teruggestort krijgen. Degenen met een weekendkaart ontvangen voor half september een derde van hun aankoopbedrag terug. Hiervoor hoeven zij geen extra stappen te ondernemen.

Bospop geeft aan dat er later deze week een regeling zal worden aangekondigd voor de afhandeling van gekochte consumptiemunten en hardcopy tickets. Dit betreft alle bezoekers en gasten, ongeacht of de hardcopy tickets zijn gekocht tijdens de Albert Heijn Heerschap-actie, aan de dagkassa of bij fysieke voorverkoopadressen in Limburg.

Guns ‘N Roses
Het festival wijst er echter op dat de consumptiemunten niet geldig zullen zijn tijdens het concert van Guns ‘N Roses dat aankomende dinsdagavond op het Bospop-terrein in Weert plaatsvindt.

Bezoekers die graag een refund willen van hun gehuurde locker kunnen een mail sturen naar: eventreservations@mobilelocker.eu.

Advertentie

1 Reactie

  1. Je staat er mooi op Jac.
    “Kiek met waat deje dootj”


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie