Skip to content

Sport bij Nederweert24 | Deze keer OLS winnaar 2023 Sint Antonius uit Nederweert

Redactie
13 juli 2023 | 19:00

Advertentie

Een nieuwe aflevering van ‘Sport bij Nederweert24’ staat voor jou klaar. Rick Stultiens gaat in deze serie het gesprek aan met een diversiteit aan sporttalenten uit onze regio. Deze keer een speciale aflevering met OLS winnaar Sint Antonius Nederweert aan tafel.

OLS winnaar 2023 Sint Antonius

Schutterij St. Antonius Nederweert won het OLS 2023 in Born en brengt D’n Um mee naar Nederweert. Het winnende zestal bestaat uit: Hans Reijnders, Leanne Reijnders, Lieke Reijnders, Leon Puijnen, Leon Jeurninck en Frits Jeuninck.

In 2007 vond het OLS al eens plaats in Nederweert. “Er wordt in de schutterswereld nog altijd vol lof gesproken over het fantastische evenement wat Nederweert toen neergezet heeft. Zelfs door de inwoners van Nederweert wordt hier nog vaak over gesproken” aldus Hans Reijnders. “We maken ons op voor een prachtig evenement in 2024 – OLS 2024 wordt een groot feest.

Na een fantastisch schuttersfeest met winst voor Sint Antonius, een prachtige huldiging in Nederweert deze uitzending alles over de belevenissen van Sint Antonius.

OLS 2024
D’n Um is in Nederweert en dat betekend dat schutterij Sint Antonius Nederweert volgend jaar het OLS mag organiseren. De voorbereidingen gaan vandaag nog niet beginnen maar maandag zullen de eerste piketpaaltjes gezet worden.

Abonneer nu op ons youtubekanaal en zet de notificatiebel aan om niets te missen! Zou jij met jouw sportvereniging graag een keer aanschuiven bij Rick? Dat kan! Stuur een mailtje naar sport@nederweert24.nl. Eerdere uitzending terug kijken kan hier.

Bekijk hieronder ook nog een keer de huldiging in Nederweert en hét moment dat Sint Antonius het laatst bölke afschoot.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

67
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
5 oktober 2024 | 12:00
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00

Advertentie