Skip to content

Oldtimer-dag op molen de Korenbloem Ospel

Redactie
14 juli 2023 | 9:00

Advertentie

Op zaterdag 15 juli staat Molen de Korenbloem helemaal in het teken van oude voertuigen tijdens de jaarlijkse Oldtimer-dag. Dus, eigenaren van oldtimers, bijzondere oude auto’s en legervoertuigen, dit is je kans om je juweeltje te laten zien aan het publiek! De molen zal geopend zijn van 10.00 tot 16.00 uur, en jij bepaalt zelf hoe lang je wilt blijven.

Oldtimer-dag Ospel

De Oldtimer-dag belooft een bijzondere gelegenheid te worden, niet alleen voor autoliefhebbers, maar ook voor motor- en bromfietsfanaten. Dus, als je een klassieke motor of een prachtige bromfiets hebt, aarzel dan niet om langs te komen!

Naast het bewonderen van de indrukwekkende verzameling voertuigen, kun je ook genieten van heerlijke pannenkoeken, vers gebakken op locatie. En het beste nieuws is dat de pannenkoeken voor jou en je eventuele bijrijder gratis zijn! Dat is nog niet alles, want je kunt ook een boeiende rondleiding krijgen door de molen en meer te weten komen over zijn rijke geschiedenis en werking.

Wil je deelnemen aan dit unieke evenement? Neem dan contact op met Geert of Henny door een persoonlijk bericht te sturen naar 06-30457014. Zij staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te informeren over de details van de Oldtimer-dag bij Molen de Korenbloem.

Advertentie

1 Reactie

  1. Jammer dat het zo laat bekend is gemaakt.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie