Skip to content

Fay van den Broek uit Ospel Limburgs kampioen dressuur

Redactie
1 augustus 2023 | 11:00

Advertentie

Fay van den Broek uit Ospel mag zich sinds zaterdag 30 juli Limburg kampioen noemen in de klasse L1 dressuur. Deze knappe prestatie wist ze samen met haar pony Bambi te behalen in Hulsberg.

Fay van den Broek

Al vanaf haar 6e rijdt Fay pony, en inmiddels al weer 5 jaar ook paard. Ze traint hiervoor maar liefst 5 keer in de week bij de Waatskamperheide in Ospel. Hier krijgt Fay 4 keer in de week les van moeder Rianne en nog 1 keer van Marielle. Fay is een echte strever, en wil het allerbeste uit haar pony halen. Haar eigen pony, van 3,5 jaar oud, heeft ze zelf zadelmak gemaakt. Ze hoopt vanaf de winter ook met haar eigen pony in de prijzen te vallen.

Afgelopen weekend was Fay op pad met pony Bambi, de pony van haar zusje Roxx, die ook graag wilde pony rijden. Fay reed Bambi vaak van tevoren in voor haar zusje Roxx. De klik tussen Fay en Bambi bleek zo goed dat ze samen op pad gingen naar meerdere wedstrijden, vooral in Brabant. Daar wisten ze voldoende punten te behalen om mee te mogen doen aan de Limburgse Kampioenschappen, en met succes!

Na de Limburgs Kampioenschappen volgen de Nederlandse Kampioenschappen. Op 18 augustus mogen Fay en Bambi in Ermelo laten zien of ze hier ook succes kunnen behalen. Het is in ieder geval de grote droom van Fay: een toekomst in de top van de paardensport met haar eigen paarden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie