Skip to content

Onderzoek tevredenheid wandelroutes

Redactie
8 augustus 2023 | 8:00

Advertentie

De Limburgse Routebureaus onderzoeken samen met de provincie Limburg en Wandelnet het gebruik en de tevredenheid van de wandelroutes en -paden in de regio Noord- en Midden-Limburg. Doe ook mee. Onder de deelnemers wordt een wandelpakket met een serie wandelkaarten en een VVV-bon t.w.v. 25 euro verloot, aangeboden door Limburg Marketing.

Wandelroutes

In de enquête vragen we onder anderen wat jouw voorkeuren zijn en welke keuzes je daarvoor maakt. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we voor de verbetering van de wandelroutes en -paden. Via deze webpagina vind je de vragenlijst. Het invullen duurt maximaal 10 minuten.

Netwerk Nederweert
Nederweert heeft een uitgestrekt buitengebied en bijzondere natuurgebieden, waaronder De Groote Peel, het Weerterbos en Sarsven en de Banen. Je kunt er wandelen, fietsen en ontspannen. Uiteraard zijn ze ook benieuwd naar het gebruik en de tevredenheid van het netwerk in Nederweert. Het wandelknooppuntennetwerk in onze gemeente bestaat uit ruim 175 km tweezijdig bewegwijzerde wandelpaden. Wandelaars kunnen hun routes via circa 160 knooppunten in het veld uitstippelen.

Advertentie

4 Reacties

  1. Zou ook eens de fietsroutes onder de loep nemen. Randen bij knippen zodat het oorspronkelijke fietspad weer te zien is, wordt steeds smaller door de drek. Dus weggegooid geld voor een oorspronkelijk breder fietspad. Takken van struiken hangen ook over het fietspad .

  2. in onze jonge jaren noemde wij dit achterstallig onderhoud. maar ons huidige ambtenarenkorps noemt dit biodiversiteit. een slimme manier om niks te hoeven doen

  3. Ik durf het haast niet te zeggen maar doe SVP iets aan die horizonvervuilende en lawaaiproducerende windindustrie waar wij vanuit nagenoeg elk natuurgebied in onze regio op uitkijken. Dat zou een grote verbetering zijn want dit lijkt natuurlijk nergens op.

  4. 1 ruiterpad door de groote Peel zou mijn wens zijn.
    Te voet kan ik op een goede dag 2,5 kilometer. Mijn paardje kan mij verder dragen.
    Ik weet het hier niet de vraag. Maar toch..


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Carnaval algemeen 1
Impuls aan de lokale culturele infrastructuur
29 september 2024 | 9:00
2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05

Advertentie