Skip to content

Aanmelden voor ‘Starten met muziek!’? Het kan nog steeds!

Redactie
21 augustus 2023 | 11:14

Advertentie

Over twee weken start een grote groep kinderen uit Nederweert, Ospel en Nederweert-Eind met een nieuw muzikaal avontuur: ‘Starten met muziek!’ Onder begeleiding van hun muziekdocent gaan zij een jaar lang samen muziek maken, oefenen voor concerten en kennismaken met verschillende instrumenten, om uiteindelijk uit te groeien tot een échte muzikant. 

Starten met muziek

Aanmelden kan nog tot en met 1 september 2023!
Wil jouw zoon of dochter dit avontuur graag meemaken? Dan kun je hem/haar nog steeds opgeven! Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 1 september 2023, door een bericht te sturen naar blokfluitles@harmoniepromusica.nl. De eerste muziekles zal een week later plaatsvinden: donderdag 7 september 2023. 

De lessen worden gegeven op donderdagavond in Nederweert-Eind door Ester de Win. De kosten voor een héél schooljaar ‘Starten met muziek’ bedragen €55. ‘Starten met muziek!’ is onderdeel van YoungONE: een samenwerking van de drie harmonieën binnen gemeente Nederweert: Harmonie Melodie der Peel, Harmonie St. Joseph en Harmonie Pro Musica. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00

Advertentie