Skip to content

Kermis Nederweert officieel geopend

Redactie
26 augustus 2023 | 18:37

Advertentie

De kermis is zaterdagmiddag officieel geopend door wethouder Meessen. Door hem werden vrijkaartjes uitgedeeld, en daar kwam heel veel jeugd op af.

Kermis Nederweert

Zondag is traditioneel de familiedag. Stuur je leukste, mooiste of gekste kermis familiefoto naar de Facebookpagina van Kermis Nederweert en maak kans op een fantastisch kermispakket! Maak ondertussen een rondje in een of meerdere attracties, slenter over de kermisterreinen, eet een hapje, waag een gokje. Beleef het kermisgevoel en de gezelligheid.

Bekijk hier het gehele kermisprogramma. Bekijk hier het programma van het Horecaplein in Nederweert, en bekijk hier het programma van de horeca op het kermisterrein in Budschop.

Attracties, verkoop- en spelzaken
Booster, Fireball, Projekt 1, Spinning Family Coaster, Techno Dance, Wipe Out, Polyp, Rupsbaan, Breakdance, Autoscooter, Dinosaurs, Jumbo, Draaimolen, Tea Cups, Trampoline, Heliswing, Lijntrek, Pusher, Grijpkranen, Kamelenrace, Pink Date, Eendjes Vangen, Schietsalon, Van Gogh, Ballenfontein, Suikerspin, Churros, Mais/Curly Chips, Snacks, Vis, Notenverkoop, Oliebollen/Wafels, Poffertjessalon en Carrouselbar.

Advertentie

1 Reactie

  1. Kwamen inderdaad veel jeugd op af. Een goede zaak. M.b.t. uitdelen van de vrijkaartjes. Helaas werd er al snel door jeugd gegraaid in de emmers, werd dit ook toegestaan, waardoor het merendeel van de kinderen geen vrijkaartje heeft gekregen..
    Veel boze en teleurgestelde gezichten gezien.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie