Skip to content

Optreden zanggroep Timeless op het Peelpodium

Redactie
31 augustus 2023 | 14:00

Advertentie

Op zondag 10 september kan je ‘tijdloos’ genieten bij buitencentrum De Pelen. Om 13.30 en 15.00 uur zijn er dan optredens van Zanggroep Timeless in het overdekte Amfitheater. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Peelpodium

Tijdloze popsongs
Het Peelpodium bij Buitencentrum De Pelen biedt muziek door en voor de Streek. Regelmatig zijn er optredens van koren, bandjes, orkesten en andere muzikanten. Op zondag 10 september speelt en zingt Zanggroep Timeless uit Someren-Eind. Timeless bestaat uit 31 enthousiaste zangeressen en wordt geleid door dirigent Henk Baetsen uit Nederweert. Hun repertoire is divers, een mix van toen en nu, voornamelijk popsongs. Van Duncan Laurence tot Pink; alles komt voorbij. Veel van hun liedjes zijn regelmatig te horen op de radio want ze houden hun repertoire up to date.

De voorstellingen op het Peelpodium zijn voor iedereen toegankelijk. Reserveren is niet mogelijk en vol = vol, dus wees op tijd! Entree is een vrijwillige bijdrage. Jouw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium. Voor meer informatie kijk op de website.

Nog meer muziek op het Peelpodium
Het programma voor de komende weken is:

  • zondag 17 september – Zanggroep Young Forever
  • zondag 24 september – Sakkerdju
  • zondag 1 oktober en zaterdag 25 november zijn er optredens van Reintje & haar Voskes.

En dan naar buiten!
Het buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Voor of na een voorstelling kan je genieten van een wandeling in dit mooie natuurgebied. In het buitencentrum vind je een informatiebalie en een uitgebreide winkel met boeken, Streekproducten en souvenirs. Bij de Peelkiosk kan je terecht voor een hapje en drankje. Het buitencentrum ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel te Ospeldijk en is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijk op de website.

Foto: Timeless

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_17 Lopen voor Hoop Weert - Ruud Castermans-4
Toon Hermans Huis en Kankeronderzoekfonds Limburg
18 september 2024 | 16:15
Gebiedsvisie-Weerterbos-Laarderheide-Aanpak-Oude-Graaf-2024
Meer te leren over de rol van de natuur
18 september 2024 | 14:47
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00

Advertentie