Skip to content

Thorben Delsing tweede bij het Nederlands Kampioenschap Outdoor Jeugd handboogschieten

Redactie
5 september 2023 | 10:00

Thorben Delsing uit Nederweert-Budschop, lid van Handboogschutterij de Ster 2.0 uit de gemeente Echt-Susteren, heeft zondag 3 september 2023 zilver behaald op het Nederlands Kampioenschap Outdoor Jeugd 2023. De kampioenschappen werden gehouden bij Handboogschutterij Almere.

Thorben Delsing

Hij won zilver in de categorie recurve heren onder de 18. In de voorrondes schoot Thorben 321/360 en 308/360 en wist zich hiermee te plaatsen voor de individuele partijen welke uiteindelijke resulteerde in een zeer spannende finale met zelfs twee ‘shoot offs’ en een mooie tweede plaats.