Skip to content

Uitwisseling JO16 team met TuS Ahrbach geslaagd

5 september 2023 | 18:00

Ook in het 41e jaar van de vriendschap werd de uitwisseling met TuS Ahrbach een groot succes. De beide JO16 teams hebben er samen een zeer gezellig weekend van gemaakt. Samen met de leiders en begeleid door de Commissie Buitenlandse Betrekkingen van Eindse Boys werd een 3-daags programma afgewerkt.

Eindse Boys

Op vrijdag werden na de ontvangst en begroeting de tenten opgebouwd. Daarna volgde een gezamenlijke training onder leiding van de leiders van beide verenigingen. De avond werd afgesloten met een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje voor de jeugd van TuS Ahrbach en Eindse Boys.

Op zaterdag werd om 9.00 uur ontbeten, waarna de TuS Ahrbach delegatie even wat uurtjes voor zichzelf had en de accommodatie verder kon bezichtigen. Alleen Carlos, de zoon van voorzitter Rudolf Bauch was eerder bij Eindse Boys geweest. Op deze manier waren de bezoekers goed bijgepraat over de thuisbasis van Eindse Boys. Na een tijdje eigen invulling werd om 12.30 uur aangeschoven voor de lunch. In de namiddag was het toernooi met deelname van TuS Ahrbach, MMC, RKSVN, SV Leveroy en Eindse Boys. Na een sportieve reeks wedstrijden kwam Eindse Boys uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Om 18.30 uur konden de spelers van TuS Ahrbach en Eindse Boys en de leiders, aanschuiven voor de avondmaaltijd. Een uurtje later ging de gehele groep wandelend naar Nederweert, om daar de kermis te bezoeken. Het werd heel gezellig en de vermoeidheid sloeg toe. Rond 22.30 uur werd verzameld en aan de wandeling terug begonnen, op naar de welverdiende slaapzak.

Op zondag werd om 9.00 uur ontbeten, waarna om 11.00 uur de traditionele interland op het programma stond. De sportieve wedstrijd werd uiteindelijk door Eindse Boys gewonnen met 3-1. Daarna lekker douchen en om 13.00 uur aanschuiven voor de gezamenlijke lunch. Nadat men uitgebreid afscheid had genomen vertrok de zeer tevreden TuS Ahrbach delegatie voor de terugreis naar het Westerwald.

Eindse Boys bedankt iedereen die, op welke wijze dan ook, heeft bijgedragen aan het slagen van dit mooie weekend. Opnieuw hebben de jeugdleden en de leiders van beide verenigingen met elkaar kennis kunnen maken door enkele dagen met elkaar op te trekken. Ook de leiders, trainers en andere vrijwilligers van Eindse Boys die hebben bijgedragen aan dit mooie weekend, hartelijk dank. Het was weer geweldig en bij Eindse Boys kijken ze uit naar een volgend treffen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00
2024_10_19-Foto-bestuur-fondsen-en-ondernemers
De Deel’ in Antonius-Veste in Nederweert
19 oktober 2024 | 13:00
69
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
19 oktober 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert, in de Tweede Wereldoorlog
19 oktober 2024 | 11:00

Advertentie