Skip to content

Creatief Centrum Weert opent de deuren voor het eerste Werken bij PSW Café

Redactie
6 september 2023 | 11:00

Advertentie

Werken in de zorg is enorm dankbaar, leuk en gevarieerd werk en biedt meer mogelijkheden dan veel mensen denken. Om geïnteresseerden, ook zonder zorgachtergrond, kennis te laten maken met werken in de zorg, organiseert PSW op 27 september een laagdrempelig inloopmoment.

Werken bij PSW Café

In regio Weert/Nederweert heeft PSW verschillende locaties, midden in de wijk, waaronder het Creatief Centrum Weert waar cliënten creatieve producten maken en verkopen. Ook heeft PSW in Weert diverse woonbegleidingscentra. Altijd al eens willen weten hoe het is om te werken op één van deze locaties? Tijdens het eerste Werken bij PSW Café is het mogelijk om sfeer te proeven en vragen te stellen over werken bij PSW.

Werken bij PSW Café
Tijdens het inloopmoment, gericht op kennismaking met potentiële nieuwe medewerkers, is het mogelijk om alles te weten te komen over werken in de zorg. Cliënten ontvangen je met koffie/thee en heerlijke zelfgebakken cake en leiden je rond op de locatie. Medewerkers van PSW beantwoorden al je vragen over PSW en werken in de gehandicaptenzorg. Ook de teamleiders van de PSW woonlocaties zijn aanwezig om te vertellen over werken binnen een woonbegeleidingscentrum. Aanmelden voor het inloopmoment hoeft niet.

Informatie

  • Woensdag 27 september 2023
  • 14.00-17.00 uur
  • Creatief Centrum Weert, Graafschap Hornelaan 88 in Weert.
  • Nog meer informatie, kijk op de website

Over PSW
PSW zet zich al ruim 65 jaar in voor kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking of ondersteuningsvraag zodat zij op hun eigen wijze hun leven kunnen inrichten. Dat doen ze middels begeleiding en ondersteuning bij dagbesteding, werk, onderwijs, vrije tijd én wonen.

Advertentie

2 Reacties

  1. Leuk initiatief, ervaren hoe het werken bij psw kan zijn:)

  2. Deze doelgroep is heel dankbaar.
    Je hebt er veel voldoening van.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie