Skip to content

Guulke’s Lakeside Music Night 2023 | Maestro Roel Hermans

6 september 2023 | 18:00

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen! Guulke’s Lakeside Music Night stelt de komende weken graag de deelnemers aan je voor. Vandaag de eerste Maestro: Roel Hermans.

Maestro: Roel Hermans

In het dagelijkse leven bestaat zijn uitdaging uit het leiden van zijn eigen administratiekantoor in Nederweert: AKRH Administratiekantoor. De laatste jaren is zijn kantoor flink gegroeid. “We zijn inmiddels met 10 mensen. Ik ben werkzaam als relatiebeheerder en help de bij aangesloten ondernemers met allerlei vraagstukken die als ondernemer op hun bordje verschijnen,” vertelt Roel.

Al is hun plan nog zo goed, het is hun gedrag dat het hem doet.” Dat is de favoriete quote van Roel. Of dit hem gaat helpen bij de Lakeside Music Night? Heeft hij eigenlijk wel gevoel voor ritme? “Niet echt, ben ik bang. Dus als het moment suprême daar is, zal ik best wel wat spanning voelen, maar ook energie door deze nieuwe uitdaging.” Roel vult aan dat hij niet muzikaal onderlegd is en dit echt een stap buiten zijn comfort zone is. “Maar ik houd zeker van muziek, denk dan vooral aan pop/rock uit de jaren ‘80/’90.

Roel vervolgt: “Van mijn ervaringen op de werkvloer kan ik bij deze uitdaging vooral het niet te bang zijn om te falen gebruiken. Falen is succes als we ervan leren.

Als Roel een instrument mocht kiezen bij de harmonie, dan kiest hij een trompet. “Vorig jaar trad tijdens hun AKRH-netwerkavond Richard de Hoop op. Richard heeft het succesvol samenwerken in een team vergeleken met het harmonische samenspel van een orkest. Volgens het orkestspel van Richard zou de trompet mij het best passen. De trompet wordt door Richard namelijk omschreven als een “enthousiaste optimistische ontdekker”.”

Wil je deze Maestro en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee! Tickets zijn te koop via de website.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie