Skip to content

Guulke’s Lakeside Music Night 2023 | Maestro Roy Janssen

Redactie
8 september 2023 | 19:00

Advertentie

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen! Guulke’s Lakeside Music Night stelt de komende weken graag de deelnemers aan je voor. Vandaag de tweede Maestro: Roy Janssen.

Maestro: Roy Janssen

Was voor de vorige Maestro die werd voorgesteld alles op het gebied van muziek maken nog nieuw, voor Maestro Roy is dat heel anders: hij heeft zijn sporen in de muziek allang verdiend. Als instructeur van het slagwerkensemble van Leveroy heeft hij al 28 jaar lang een dirigeerstok vast mogen houden.

Je kunt Roy Janssen ook kennen als manager van de Engineersafdeling bij ETF Machinefabriek B.V. Hiermee zijn 2 passies van Roy benoemd: nieuwe attracties en muziek. Van beide wordt hij enthousiast. “De Lakeside Music Night wordt een super muziekavond voor iedereen!” zegt Roy dan ook heel enthousiast. Hij kent het orkest al: “vanuit het verleden hebben we vanuit de fanfare van Leveroy veel contact met de andere verenigingen binnen onze gemeente en hebben we regelmatig gezamenlijke uitvoeringen gedaan.” En zou hij een instrument uit het orkest moeten kiezen, dan koos hij voor de hoorn, aangezien hij dit een instrument vindt met een geweldige klank.

Vooruitlopend op zijn muzikale uitdaging als Maestro weet Roy wel wat hij het leukste, het mooiste en het moeilijkste aan het door hem te dirigeren werk vindt. “Het leukste: de compositie zelf is al een hele uitdaging. Het mooiste: de verschillende maatsoorten. En het moeilijkste: het samenspel, verwacht ik.” Over zijn deelname aan Guulke’s Lakeside Music Night zegt Roy: “Echt supergaaf!” Hij is van plan het orkest in het gareel te krijgen met zijn uitstraling en de dirigeerstok. Zijn ruime ervaring bij de slagwerkgroep en fanfare in Leveroy zal hem zeker hierbij helpen. Maar of dit genoeg is om ook een heel orkest met succes te dirigeren?

Wil je deze Maestro en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee! Tickets zijn te koop via de website.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie