Skip to content

VC Fortutas presenteert nieuw wedstrijdtenue en clubkleding

Redactie
12 september 2023 | 10:00

Advertentie

Op maandag 11 september presenteerde VC Fortutas in Sporthal De Bengele hun nieuwe wedstrijdtenue en de nieuwe clubkleding.

VC Fortutas

De volleybalclub uit Nederweert heeft in de afgelopen jaren de club in een vernieuwd jasje gestoken. Zo werd eind 2021 een nieuw clublogo gepresenteerd, en aan het einde van het seizoen 22-23 werd Nering Bögel aangetrokken als nieuwe hoofdsponsor. Het enige dat nog niet in een nieuw jasje gestoken was, waren de wedstrijdtenues en de clubkleding. Daar stond het oude logo nog op en was dus daarmee ook toe aan vervanging om een mooi geheel van de club compleet te maken.

Begin dit jaar startte een enthousiaste werkgroep van leden aan dit project. In een vroeg stadium wisten zij welke kant ze op wilde gaan met de vernieuwing van alle kleding. Er werd gesproken met kledingleverancier Palmen Sport uit Stramproy voor de realisatie hiervan, met kledingproducent Erima en Nering Bögel werd aangetrokken als nieuwe hoofdsponsor.

Na maanden van voorbereidingen was op 11 september dan eindelijk het moment daar dat VC Fortutas officieel de kleding kon gaan presenteren. Dat gebeurde in het bijzijn van Richard Janssen, eigenaar van hoofdsponsor Nering Bögel en Rob & Anita Palmen van Palmen Sport uit Stramproy

Voorzitter Niek Creemers opende om 19.00 uur het officiële gedeelte voor de presentatie van de kleding. Vervolgens kwamen over de rode loper meerdere leden die zich in de diverse kledij hadden gehesen om de presentatie van het wedstrijdtenue en de clubkleding te laten zien aan alle aanwezigen waarin de club in ieder geval de komende vier seizoenen te zien zal zijn. Daarna kregen de leden van de club hun bestelde kleding uitgereikt waarna er door verschillende Fortutas teams oefenwedstrijden werden gespeeld in het nieuwe wedstrijdtenue.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie