Skip to content

Benieuwd naar je biologische leeftijd? Altijd al willen weten hoe oud jouw spieren nu echt zijn?

13 september 2023 | 11:00

De biologische leeftijd van jouw spieren wordt berekend in de Egym App gebaseerd op jouw maximale kracht. Ervaar E-gym zelf en maak snel een afspraak voor een proeftraining bij Fysio Ospel.

Fysio Ospel

Een jaar geleden hebben we onze oude apparatuur vervangen voor een Egym lijn,” legt Gijs Vrenken van Fysio Ospel uit. ”Naar ons idee is E-gym een stap in de toekomst, op een veilige manier toch zelfstandig kunnen trainen. Al onze vaste sporters zijn na een periode van “even wennen”, enthousiast geraakt door deze nieuwe vorm van krachttraining. Veel van hen geven aan, het idee te hebben daadwerkelijk zwaarder te trainen.”

Wat is Egym
Egym bestaat uit een circuit van 8 E-gymtoestellen, die met elkaar een uitstekende training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Eén van de fysiotherapeuten stelt alle toestellen voor jou in door middel van persoonlijke informatie, zoals jouw lichaamslengte en gewicht. Deze gegevens worden automatisch bewaard op jouw persoonlijke polsband. Met deze band log je telkens in op de apparaten. Binnen 30 minuten heeft elke deelnemer een complete workout uitgevoerd. Na elke 6e training wordt er automatisch een nieuwe krachttest gevraagd. De toestellen passen dan automatisch het trainingsgewicht aan op basis van de krachttest. Hierdoor blijf je trainen op jouw ideale trainingsgewicht. Iedereen die met Egym traint, traint dus snel, effectief en vooral met veel plezier. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de cardio-apparatuur en gerichte oefeningen van een van de fysiotherapeuten te krijgen om nog betere resultaten te boeken.

Ben je na het lezen van dit bericht ook zo enthousiast over E-gym zoals wij? Of zou je graag eens een keer willen proberen of E-gym iets voor jou kan zijn, neem gerust contact op met de praktijk!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_18-In-conflict-met-jezelf-Lisette-Poell
Door Lisette Poell
18 oktober 2024 | 17:00
2024_10_16-Rouwadvertentie-Leen-Coolen-Hendrikx-1
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
18 oktober 2024 | 13:51
Jubileumjaar Eynderhoof
Kom ook naar de lezing in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 13:50
Overlijdensbericht-Truus-Koppen-4
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
18 oktober 2024 | 9:16

Advertentie