Skip to content

Guulke’s Lakeside Music Night 2023 | Maestro Johan Hermans

Redactie
14 september 2023 | 18:00

Advertentie

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen! Guulke’s Lakeside Music Night stelt de komende weken graag de deelnemers aan je voor. Vandaag opnieuw een van de maestro’s: Johan Hermans.

Maestro: Johan Hermans

Hij omschrijft zichzelf als een simpele, hardwerkende nerd: Johan Hermans van Academy. Bij dit bedrijf helpt hij andere bedrijven bij het vereenvoudigen van hun ICT-systemen. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Dat zei Pipi Langkous eens, maar is ook de instelling van Johan. Dat komt zeker van pas bij zijn uitdaging als Maestro bij Guulke’s Lakeside Music Night. Want gevoel voor ritme, dat heeft hij niet…

Dus ik ga het wel even spannend vinden straks daar op het podium,” zegt Johan. “Ik hoop het orkest in het gareel te krijgen door te vertrouwen op hun kunde en hen zo min mogelijk te sturen. Ik luister weliswaar graag naar classic rock, maar zelf muziek maken is nooit een succes geweest.

Hij ziet de Lakeside Music Night als een mooi en leerzaam traject naar een paar mooie en gezellige avonden. En gezellig wordt het toch wel, want enkele vrienden van Johan spelen in het orkest. “Het leukste is het nieuwe wat ik ga meemaken. Het mooiste wat ik zou willen bereiken is tevreden muzikanten. En het moeilijkste lijkt mij het aanpassen van het tempo, de pit erin houden, maar dat het ook speelbaar blijft.

Wil je deze Maestro en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee! Tickets zijn te koop via de website.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie