Skip to content

Guulke’s Lakeside Music Night 2023 | Gerola Bijlmakers-Maassen

Redactie
15 september 2023 | 18:00

Advertentie

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen! Guulke’s Lakeside Music Night stelt de komende weken graag de deelnemers aan je voor. Vandaag opnieuw een van de maestro’s: Gerola Bijlmakers-Maassen.

Maestro: Gerola Bijlmakers-Maassen

Zingen is haar favoriete hobby. Zelf heeft ze dan ook al ooit als zangsolist opgetreden met de harmonie en dochter Lizzy speelt dwarsfluit bij de harmonie. Daarnaast luistert ze graag naar muziek. Zou dit genoeg zijn om te winnen als Maestro bij Guulke’s Lakeside Music Night?

Gerola is logopediste in haar vrijgevestigde Praktijk ‘Praktijk voor Logopedie & Dyslexie Bijlmakers’ in Nederweert, Ittervoort en Stramproy. Daar behandelt ze kinderen en volwassenen met diverse logopedische problemen en dyslexie. Ze gaat proberen om ritme en timing over te brengen tijdens het dirigeren. “Dirigeren is voor mij onbekend terrein, dus een uitdaging om het te doen!” Zelf zou ze wel dwarsfluit, hoorn of trompet willen spelen. Deze instrumenten brengen vaak een emotionele lading in een muziekstuk, vindt ze.

Pluk de dag, geniet van de kleine dingen!“, dat is het motto dat Gerola tot de gedreven persoon maakt die ze is. Deze gedrevenheid zal haar zeker helpen als ze het orkest in het gareel gaat proberen te houden door zo goed mogelijk proberen het tempo en de maatsoorten aan te geven. “Met spanning en plezier zal ik straks voor het orkest staan,” zegt ze. “Het publiek zal zeker gaan genieten van de muziek van het orkest en de zang van de solisten. Zelf hoop ik ook te kunnen genieten van de muziek als ik aan het dirigeren ben.

Wil je deze Maestro en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee! Tickets zijn te koop via de website.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie