Skip to content

Week tegen Eenzaamheid: samen eten, sporten, muziek luisteren

Redactie
20 september 2023 | 9:00

Advertentie

Van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober is het de nationale Week tegen Eenzaamheid. Een week waarin in Nederweert een activiteitenprogramma is samengesteld voor iedereen die het leuk vindt om nieuwe contacten te leggen. Doe je mee?

Week tegen Eenzaamheid

Veel te doen in Nederweert
Nederweerter organisaties en verenigingen nodigen iedereen uit om mee te doen. Denk aan sportactiviteiten, luisteren naar muziek, wandelen in ons mooie dorp, een hapje eten of gewoon gezellig samen zijn onder het genot van een kopje koffie.

Activiteiten voor jong en oud
Ontmoeting en sociale verbinding staan in deze week centraal. De vele activiteiten bieden een leuke gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Wethouder Dieteren: “Iedereen is van harte welkom. Ik zou het fijn vinden als u met iemand komt die de stap naar een activiteit wat minder makkelijk zet. Denk daarbij aan een oudere of jongere in uw omgeving die even dat ‘extra steuntje in de rug’ nodig heeft. Graag tot ziens bij één van de activiteiten!

Inloper
In voorgaande jaren bracht de gemeente altijd een programmakrantje uit. Maar nu is er de Inloper, inmiddels bij je in de bus gevallen. In de Inloper staan alle activiteiten waar je aan mee kunt doen. Als je de Inloper niet ontvangen hebt, dan kun je deze ook bekijken op deze pagina. Meer informatie over de landelijke campagne is te vinden op de website.

Laten we er samen weer een gezellige week van maken!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie