Skip to content

Guulke’s Lakeside Music Night 2023 | Maestro Karin Wering

Redactie
21 september 2023 | 18:00

Advertentie

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen! Guulke’s Lakeside Music Night stelt de komende weken graag de deelnemers aan je voor. Vandaag opnieuw een van de maestro’s: Karin Wering.

Maestro: Karin Wering

Het orkest weten te pakken met een glimlach, om hopelijk samen met plezier aan te komen bij het slotakkoord. Dat hoopt Karin Wering van ToyPro als ze als Maestro op de bok zal staan bij Guulke’s Lakeside Music Night. “En om samen in een flow te komen.

Karin geeft in het dagelijkse leven leiding aan een dertigtal leuke collega’s, bemoeit zich met het design en structuur van de website, onderhoudt contacten met leveranciers en heeft een nadrukkelijke mening over de marketing. “Kortom, ik probeer mijn eigen onderneming ToyPro naar the next level te brengen. Daarbij laat ik me inspireren door de quote van Harvey Specter uit Suits: Anyone can do my job, but no one can be me“, zegt ze vastberaden.

Ook Karin weet, net als vele andere deelnemers, dat het een keigezellige avond gaat worden. Maar of ze gevoel voor ritme heeft, dat valt nog te bezien. Ze licht toe: “Ik ben duidelijk niet geboren met ritme. Ik was dan ook erg blij dat ik bij mijn eerste danslessen in de pubertijd de drummer van de band trof. Ik denk dan ook dat wanneer ik als Maestro het podium ga betreden, dat ik dan echt wel kriebels zal voelen.”

Op de vraag of ze al eens eerder een baton heeft mogen hanteren, zegt ze: “Nee, maar dirigeren we niet allemaal elke dag? Met uiteenlopend resultaat, dat wel! Haha.

Wil je deze Maestro en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee! Tickets zijn te koop via de website.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie