Skip to content

Huiskamer Nederweert viert haar 22-jarig bestaan

Redactie
22 september 2023 | 12:00

Advertentie

Gisteren, op 21 september, vierde de Huiskamer haar 22-jarig bestaan. Op 6 september 2001 namen een aantal vrijwilligers het initiatief om op donderdagmiddag een huiskamerproject te beginnen.

Huiskamer Nederweert

De middag is vanaf het begin bedoeld om de deelnemers de mogelijkheid te bieden contact te hebben met elkaar. Zodoende komen zij uit hun sociale isolement. Dit initiatief blijkt zo succesvol dat al na enkele jaren ook op de dinsdagmiddag een gezellige middag georganiseerd wordt, waar gebuurt kan worden, mensen creatief bezig kunnen zijn en ook nog een kaartje gelegd kan worden. Inmiddels zijn er op de dinsdag- en donderdagmiddag elk 15 deelnemers. De groepen worden begeleid door een 20-tal vrijwilligers en chauffeurs. Zonder hun inzet zou de Huiskamer niet kunnen bestaan.

Menig carnavalsvereniging zou jaloers zijn op een 2 x 11-jarig bestaan. De middag werd gevierd in Zaal LeWinne en onder de fantastische muzikale begeleiding van het duo Side by Side werd er uit volle borst meegezongen en volop gedanst en meegedaan. Een zeer geslaagde middag is het resultaat.

De Huiskamer is momenteel gehuisvest in de Pinnenhof op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Mocht je belangstelling hebben, hetzij als vrijwilliger, hetzij als deelnemer, loop dan gerust eens binnen in de Pinnenhof en vraag naar de Huiskamer.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie