Skip to content

Guulke’s Lakeside Music Night 2023 | Maestro Hans Reijnders

28 september 2023 | 18:00

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen! Guulke’s Lakeside Music Night stelt de komende weken graag de deelnemers aan je voor. Vandaag de laatste maestro: Hans Reijnders.

Maestro: Hans Reijnders

Hij is de grote verrassing onder de Maestro’s: Hans Reijnders. Zijn deelname komt namelijk voort uit de winst van het OLS van ‘zijn club’ Schutterij Sint Antonius. Het is deze vereniging, die deze bijzondere prestatie heeft geleverd, namelijk als cadeau aangeboden. Voorzitter Hans, tevens de buksmeester en achterop-schut, heeft er zin in!

Deze echte Nederweertenaar, die graag voor iedereen klaar staat, zit niet alleen in het bestuur van de schutterij, maar ook van Le Winne en de golfbiljartclub. Hij is een echte verenigingsman. “De harmonie kende ik daarom ook al goed, met de schuttersfeesten – en straks ook met het OLS in Nederweert – staan ze weer voor ons klaar,” zegt Hans. “Ik ben echt niet muzikaal, al houd ik van werkelijk alle muziekstijlen, dus nu staat me een ware uitdaging te wachten als Maestro. De slag heb ik wel al te pakken, maar nu nog tot het einde volhouden! Het zal een geweldige avond worden, waarop ik ga proberen het orkest in het gareel te houden…al weet ik nog niet hoe, haha!

Maar is Hans niet gewend aan de spanning, zoals hij bij het OLS ervaarde? Hij licht toe: “Ik kan daardoor zeker goed met spanning omgaan, maar dirigeren is toch wel echt uit mijn comfort zone. Mijn hart zal straks als ik voor het orkest sta, zeker harder kloppen!

Wil je deze Maestro en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee! Tickets zijn te koop via de website.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie