Skip to content

100 jaar mannenzang in boekvorm

Redactie
29 september 2023 | 13:00

Advertentie

Mannenkoor Eendracht heeft zijn 100-jarig bestaan vastgelegd in een boek. Dat boek wordt zaterdag 14 oktober in de Corneel(MFA) gepresenteerd. Bèr Peeters en Jan Custers zijn in de archieven gedoken om het leven van het mannenkoor vast te leggen in een zeer leesbaar boek. Veel personen en anekdotes en foto’s passeren de revue.

Mannenkoor Eendracht

Ook heeft het koor ter gelegenheid van haar jubileum een CD uitgebracht waarop tien zeer uiteenlopende liederen ten gehore worden gebracht. Het boek en de CD zijn te koop op de avond van 14 oktober. Maar ook zal het mannenkoor zich met zang presenteren.

De zaal is geopend om 19.30 uur. Om 20.00 uur zal voorzitter Jan Stals een welkomstwoord houden. Vervolgens is het woord aan Jan Custers die met Bèr Peeters zal ingaan op de opzet en inhoud van het boek. Na deze presentatie zal het eerste exemplaar van het boek overhandigd worden aan de burgemeester van Weert, de heer Vlecken. Aansluitend zal het mannenkoor deze avond opluisteren met liederen die op de CD staan, daarbij begeleid door een diaserie over het koor en haar (oud)-leden.

Na afloop van het optreden is er gelegenheid tot het kopen van het boek en de CD. Er is geen mogelijkheid tot pinnen, dus alleen contant afrekenen is mogelijk. De CD kost €5,- en het boek € 25,-.

Na de pauze treden Ad Cardinaal en Fer Hendrikx op om te zorgen voor een gezellige afsluiting van de avond.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie