Skip to content

Zondag 1 oktober: Dag van de Maakindustrie

Redactie
29 september 2023 | 16:00

Advertentie

Ben je benieuwd naar wat er achter de deuren van productiebedrijven gebeurt en welke kansen voor stage en werk zij bieden? Dan moet je beslist een bezoek brengen aan de bedrijven die tijdens de Dag van de Maakindustrie hun deuren openen voor het publiek.

Dag van de Maakindustrie

Op zondag 1 oktober is de Dag van de Maakindustrie en geven maar liefst 13 bijzondere bedrijven in Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant een kijkje achter de schermen. Je maakt op die dag kennis met bedrijven die producten maken die de hele wereld over gaan, bekijk productieprocessen van dichtbij én ontdek de vele interessante stage- en carrièremogelijkheden die deze bedrijven bieden.

Nederweerter deelnemers
Ook in Nederweert openen drie bedrijven hun deuren. Zo ben je van harte welkom bij BMO op Pannenweg II waar je wordt ondergedompeld in de wereld van automatisering, mechatronica, robotica en software. Op hetzelfde bedrijventerrein ervaar je bij Groba de pioniersmentaliteit van dit ontwikkel- en productiebedrijf van machines voor de kaasverwerkende industrie. En bij ETF op Hulsenweg maak je door middel van imaginative engineering kennis met het ontwikkelen van voertuigen voor pretparkattracties en verwerkingsmachines voor de tapijtindustrie.

Meer informatie
Wil je weten welke andere bedrijven in de regio deelnemen aan de Dag van de Maakindustrie? Kijk dan op de website. Hier vind je meer informatie over de deelnemende bedrijven en voor welke bedrijfsbezoeken je je vooraf moet aanmelden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie