Skip to content

Het mobiele media lab van de Politie op Groenewoud

Redactie
30 september 2023 | 7:30

Advertentie

Het buurtpreventieteam van Groenewoud nodigt jou uit om op 4 oktober de gevaren van cybercriminaliteit te ontdekken via een innovatieve iPad-game. Het Mobiele Media Lab van de Politie zal aanwezig zijn om deze educatieve ervaring mogelijk te maken.

Mobiele media lab

In de moderne maatschappij is cybercriminaliteit een groeiend probleem geworden. Om bewustwording te vergroten, heeft de Politie een interactieve iPad-game ontwikkeld die spelers informeert over online bedreigingen en de manieren waarop men zichzelf kan beschermen in de digitale wereld. Kennis is immers de sleutel tot een veilig digitaal leven.

Naast de game-ervaring krijgen deelnemers de kans om de wijkagenten van Groenewoud te ontmoeten en kennis te maken met het buurtpreventieteam. Zij zullen aanwezig zijn bij het Mobiele Media Lab en staan klaar om vragen te beantwoorden en waardevol advies te geven over veiligheid in de buurt.

Het evenement vindt plaats op 4 oktober, in het kader van het Donkere Dagen Offensief van het Buurtpreventieteam. Tussen 16:00 en 20:00 uur kunt u terecht bij het gemeenschapshuis Groenewoud aan de Kesselstraat om deel te nemen aan deze educatieve en interactieve ervaring. Ze nodigen je uit om deel te nemen, bij te leren en samen te werken aan een veiligere digitale toekomst.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de bruisende wijk Groenewoud! Mis niets en ontvang als eerste het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor de digitale nieuwsbrief via.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie