Skip to content

Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV gaat verder onder de naam Veugen Technology

Redactie
4 oktober 2023 | 19:30

Advertentie

Na ruim 30 jaar is het tijd voor een volgende stap. Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV zal verder gaan onder de naam Veugen Technology.

Veugen Technology

De verneveloplossingen van Veugen Technology bereiken inmiddels voor 70% buitenlandse klanten. Vernevelapparatuur die volledig door Veugen Technology worden ontwikkelt en geproduceerd. Waar Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV als naam vooral de Nederlandse klant aansprak, zal Veugen Technology de herkenbaarheid voor buitenlandse klanten vergroten.

Met de naamswijziging komt ook de naam Frans te vervallen. Frans Veugen heeft als oprichter in ruim 20 jaar het bedrijf opgebouwd en een hele mooie basis gelegd alvorens Rob, Paul en Jos Veugen het bedrijf overnamen. Rob Veugen: “We zijn trots op wat onze ouders hebben neergezet en trots op de naam Veugen. In de verschillende sectoren waarin we actief zijn staat Veugen voor kwalitatief hoogwaardige verneveloplossingen. Met de nieuwe naam Veugen Technology willen we dat internationaal nog verder uitdragen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie