Skip to content

Geef een jas, verwarm een hart

Redactie
4 oktober 2023 | 21:00

Advertentie

De actie begint inmiddels al een traditie te worden; het verzamelen van jassen voor mensen die kwetsbaar zijn en zelf geen jas kunnen betalen. De winter komt er weer aan dus doet de gemeente Nederweert weer een oproep aan alle inwoners van Nederweert om jassen, wanten/handschoenen, mutsen en dassen te doneren. Net als enkele jaren geleden haken we hiermee aan bij de provinciale actie. Samen met andere Limburgse gemeenten zetten we ons ervoor in om weer veel mensen van een warme winterjas te voorzien. Dus heeft u nog iets liggen waar u afstand van wilt doen? U maakt er een ander heel blij mee!

Doneren

Net als voorgaande jaren staat er weer een kledingkast in de hal van het gemeentehuis. In deze kast kunt u tijdens openingstijden van het gemeentehuis uw jas neerleggen. Voor jou wanten/handschoenen, das en muts staat er een dekenkist. Ook kun je alles in Leveroy inleveren, bij Annie van Roij. Haar adres is Dorpsstraat 20.

Kaartje met warme groet
In de kledingkast en bij Annie van Roij liggen kaartjes waarop je een groet kunt schrijven aan degene die jouw jas zal ontvangen. Dus wil je jouw gift een persoonlijk tintje meegeven, schrijf dan iets op het kaartje en doe het in de jaszak. Zeker weten dat er bij de ontvanger een glimlach ontstaat!

Uiterlijke inleverdatum
Lever alles uiterlijk maandag 30 oktober in. Dan zorgen zij ervoor dat alle donaties (ook die in Leveroy gedaan zijn) bij de Kledingbank Limburg terecht komen, waar een nieuwe eigenaar wordt gezocht voor jouw warme winterspullen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie