Skip to content

Nieuw Volkstuinproject in Budschop nodigt liefhebbers uit

Redactie
11 oktober 2023 | 12:00

Advertentie

In het buitengebied van Budschop, op slechts een kilometer van de bebouwde kom, komt een nieuw volkstuinproject tot leven. Met 1800 m² aan te bebouwen grond biedt dit initiatief tuinliefhebbers een fantastische kans om hun groene vingers te laten wapperen.

Volkstuinproject in Budschop

Deelname is geheel gratis! En voor de koudere dagen of gewoon een welverdiende pauze is er een verwarmde ruimte beschikbaar. Deze is voorzien van een toiletruimte, zodat je ook tijdens je tuinwerkzaamheden alle comfort hebt. Daarnaast biedt het terrein diverse faciliteiten die het hart van elke tuinier sneller zullen doen kloppen: een kweekkas voor de meer delicate planten, een berging voor al je gereedschappen en kruiwagens, een goed functionerende waterpomp voor het beregenen van de tuintjes en een reeds aangelegde composthoop voor al het tuinafval.

Hoewel de deelname geheel kosteloos is, vragen ze als blijk van waardering om af en toe een klein deel van de oogst te delen. Hoe je dit invult, is geheel aan jezelf en er is absoluut geen verplichting. Daarnaast moedigen ze deelnemers aan om eventuele statushouders die willen deelnemen te ondersteunen bij het opzetten van hun eigen tuintje. Dit bevordert hun integratie en draagt bij aan de gemeenschapszin binnen het project. Het spreekt voor zich dat ze verwachten dat iedereen het terrein netjes houdt en geen rommel achterlaat.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd en wil je deel uitmaken van dit unieke project? Meld je dan nu aan! Dit kan telefonisch via 06-28886031. “We trappen af zodra we ten minste 5 enthousiastelingen hebben verzameld. Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan!” aldus initiatiefnemer Frans Everaerts.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Boxing-Nederweert boksgala aankondiging-1
Voor het eerst in Nederweert
1 oktober 2024 | 19:30
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00
20240822-In-de-sportlight-Daisy-Schroyen-
10 vragen aan
1 oktober 2024 | 18:30
Screenshot
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
1 oktober 2024 | 17:00

Advertentie